Schörling

Information om Schörlings marginella avyttringar och investeringar

Med anledning av felaktig information om Melker Schörling ABs ("Schörling") transaktioner i våra portföljbolag, vilket cirkulerat i media gör vi följande förtydliganden.

Med anledning av felaktig information om Melker Schörling ABs ("Schörling") transaktioner i våra portföljbolag, vilket cirkulerat i media gör vi följande förtydliganden.

I mars 2019 genomförde vi en marginell avyttring av aktier i samtliga portföljbolag; AAK 1,8 miljoner aktier, ASSA ABLOY 3,6 miljoner B-aktier, Hexagon 3,7 miljoner B-aktier, HEXPOL 3,2 miljoner B-aktier och Securitas 1,7 miljoner B-aktier.

I februari 2020 genomförde vi en marginell avyttring av aktier i Hexagon om totalt 2 miljoner B-aktier.

Mellan den 13 mars och 18 mars 2020 förvärvade vi 0,7 miljoner B-aktier i Hexagon, 1,4 miljoner B-aktier i HEXPOL samt 1,4 miljoner B-aktier i Securitas.

Utöver ovan angivna transaktioner har vi inte köpt eller sålt några börsaktier sedan mars 2019.

Schörling har som huvudsyfte att vara en engagerad och långsiktig ägare i våra innehav. I varje beslut har vi det perspektivet. Vi har under lång tid byggt upp en finansiell beredskap för att kunna vara en stabil och långsiktig ägare för våra innehav.

23 mars 2020

Läs hela inlägget

2020

.

03

.

23

Alla Nyheter & Rapporter

Inbjudan till Securitas Investor update

Securitas
 — 
2022
.
08
.
15
Securitas hälsar representanter för finansmarknad och media välkomna till en digital investerarpresentation onsdagen den 24 augusti 2022 med start kl 14.00 till cirka 16.00. Magnus Ahlqvist, VD och koncernchef och Andreas Lindback, CFO kommer att uppdatera er på vår strategi och informera om våra nya finansiella mål till följd av förvärvet av Stanley Security. Även Tony Byerly, Global President Securitas Technology, kommer att delta och svara på frågor. 14.00 Presentation och därefter möjlighet att ställa frågor Livesändningen av telefonkonferensen kan följas via denna länk: www.
Läs mer →

ASSA ABLOY förvärvar J Newton Enterprises i USA

Assa Abloy
 — 
2022
.
08
.
09
ASSA ABLOY har förvärvat J Newton Enterprises Inc, ett ledande bolag inom distribution och service av entréautomatik i Florida, USA. ”Det är med glädje jag välkomnar J Newton Enterprises till ASSA ABLOY. Förvärvet ligger i linje med vår strategi att förstärka vårt erbjudande inom entréautomatik”, säger Nico Delvaux, VD och koncernchef ASSA ABLOY. “J Newton Enterprises är en nyckelspelare i Florida som stärker vår nuvarande verksamhet och vårt serviceerbjudande inom entréautomatik i regionen, vilket ger oss möjlighet att erbjuda en ännu bättre kundupplevelse”, säger Massimo Grassi,
Läs mer →

ASSA ABLOY förvärvar Alcea i Frankrike

Assa Abloy
 — 
2022
.
08
.
03
ASSA ABLOY har tecknat avtal om förvärv av Alcea, en leverantör av mjukvara för säkerhetsövervakning och tillhörande hårdvara för accesskontroll, som tillsammans med partners erbjuder helhetslösningar för hantering av accesskontroll. ”Det är med glädje jag välkomnar Alcea och dess medarbetare till ASSA ABLOY. Förvärvet kommer att stärka vårt erbjudande inom kritisk infrastruktur och ger kompletterande tillväxtmöjligheter”, säger Nico Delvaux, VD och koncernchef ASSA ABLOY. "Alcea erbjuder högkvalitativa och innovativa digitala lösningar under ett starkt och välkänt varumärke, och
Läs mer →
SV | EN
Birger Jarlsgatan 13
|
111 45 Stockholm
|
|