Schörling

Information om Märta Schörling Andreens och Sofia Schörling Högbergs avyttringar av Nibe aktier

Med anledning av informationen om Schörlings transaktioner i Nibe, som har cirkulerat i media, vill vi göra följande förtydligande. Under juni och juli 2021 avyttrade Märta Schörling Andreen och Sofia Schörling Högberg 11 000 000 B-aktier vardera. Under november och december 2021 avyttrade Märta Schörling Andreen och Sofia Schörling Högberg 8 124 861 B-aktier vardera. Det resulterade i att röstandelarna och kapitalandelarna minskade med cirka 0,5% respektive 1% vardera.

Med anledning av informationen om Schörlings transaktioner i Nibe, som har cirkulerat i media, vill vi göra följande förtydligande.

Under juni och juli 2021 avyttrade Märta Schörling Andreen och Sofia Schörling Högberg 11 000 000 B-aktier vardera.

Under november och december 2021 avyttrade Märta Schörling Andreen och Sofia Schörling Högberg 8 124 861 B-aktier vardera.

Det resulterade i att röstandelarna och kapitalandelarna minskade med cirka 0,5% respektive 1% vardera.

Märta Schörling Andreen och Sofia Schörling Högberg äger idag cirka 32 miljoner Nibe B-aktier och cirka 34 miljoner Nibe A-aktier vardera.

Schörlings huvudsyfte att vara en aktiv och långsiktig ägare kvarstår. Detta perspektiv finns med i alla beslut som tas. Vi har under en lång tid byggt en finansiell position som möjliggör stadigt långsiktigt ägande i våra portföljbolag.

Läs hela inlägget

2022

.

01

.

21

Alla Nyheter & Rapporter

Hexagon bryter ny mark inom reality capture genom lanseringen av nästa generations laserscanner BLK360

Hexagon
 — 
2022
.
06
.
22
Hexagon AB, en ledande global leverantör av digitala verkligheter skapade genom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, offentliggjorde idag lanseringen av nästa generations Leica BLK360, en reality capture-lösning som är väsentligt snabbare och effektivare jämfört med den tidigare versionen. Den nya BLK360, som är en vidareutveckling av den framgångsrika och innovativa Leica BLK-serien, skapar fotorealistiska och precisa digitala tvillingar på endast 20 sekunder. Den snabba och bärbara BLK360-scannern är så pass användarvänlig att den öppnar upp möjligheten att brädda reality capture
Läs mer →

ASSA ABLOY förvärvar Caldwell

Assa Abloy
 — 
2022
.
06
.
22
ASSA ABLOY har förvärvat Caldwell, en tillverkare av beslag och hårdvara för fönstertillverkare. ”Det är med glädje jag välkomnar Caldwell till ASSA ABLOY. Detta förvärv ligger i linje med vår strategi att stärka vår position genom att tillföra kompletterande produkter och lösningar till vår kärnverksamhet”, säger Nico Delvaux, VD och koncernchef ASSA ABLOY. “Caldwell är ett utmärkt tillskott till division Pacific & North East Asia och erbjuder kompletterande tillväxtmöjligheter. Förvärvet kommer att stärka vår position gentemot fönstertillverkare och jag ser fram emot att arbeta
Läs mer →

Anticimex: Getingsäkra huset innan midsommar

Anticimex
 — 
2022
.
06
.
09
[image] Anticimex prognos att det i år blir en sommar med fler getingar än i fjol (https://news.cision.com/se/anticimex-ab/r/anticimex--fler-getingar-i-sommar---getingsakra-huset-under-varen,c3550009)  (https://news.cision.com/se/anticimex-ab/r/anticimex--fler-getingar-i-sommar---getingsakra-huset-under-varen,c3550009)står fast efter en vår med goda väderförhållanden för getingarna. Under våren har även fler kunder hört av sig till Anticimex om getingproblem jämfört med förra våren. Fram till midsommar finns det mycket husägare själva kan göra för att minska risken för getingbesvär
Läs mer →
SV | EN
Birger Jarlsgatan 13
|
111 45 Stockholm
|
|